Förslutning

Använder ni rätt tejp?

Kanske vill ni använda den billigaste eller den bästa. Mest miljövänliga. Tejp med företagets logga på? Det finns riktigt många alternativ och alltid något som passa alla. Vi säljer all sorts tejp. Allt från väv, maskering, dubbelhäftande mm. Även special som tex utstansade bitar. All klammer för kontor, lager och industri hittar du hos oss.

Trycktejp    Tejp

Låt ditt företag synas - Packtejp med eget tryck kontakta oss för mer information.

Klicka här för att komma till Förslutning

Slitstark packtejp som håller ihop

Packtejp används för att försegla paket och kartonger på ett säkert sätt och är en av de viktigaste verktygen för alla som hanterar och transporterar varor. Vi erbjuder ett brett utbud av packtejper med olika egenskaper som är anpassade för de specifika behoven hos företag och industrier i Gislaved, Anderstorp och Gnosjö med omnejd. Vår slitstarka packtejp ger en pålitlig försegling på alla olika sorters ytor och material.

Packtejp med olika egenskaper

Hos oss hittar du tejp för alla behov! Vi har packtejp med olika egenskaper för att förenkla packningen och skydda era varor på ett proffecionellt och effektivt sätt. Med trycktejp kan ni enkelt organisera er packning. Kontakta oss för mer information om våra produkter och vad vi kan göra för er. Med lång erfarenhet och bred kunskap ser vi till att ni har de rätta produkterna för ert företag! Vi kan förse våra kunder med det de behöver, med hjälp av vår samarbetspartner inom logistik är det alltid snabba leveranser som gäller.