Maskiner

Rätt maskin

Med rätt maskiner och utrustning skapas ergonomi och man sparar mycket tid och pengar! Med ett unikt samarbete med t ex Cyklop, så förser vi GGVV med alla typer av deras maskiner. Allt från sträckfilmsmaskiner, bandningsmaskiner och bandtuggar mm. Vi säljer även allt från häftverktyg, tejpmaskiner, balpressar, pallomater, plastsvetsar och kaffemaskiner! (Nedan ser ni ett litet urval av våra maskiner)

Pallomat  Balpress Sträckfilmsmaskin  Tejpmaskin 

Klicka här för att komma till Maskiner eller här för att komma till Kaffemaskiner

 

Vi har ett nära samarabete med Coffee House, hyr eller köp din kaffemaskin! Vi kan erbjuda både stora och små kaffemaskiner, toppmoderna Espressobryggare eller vattenmaskiner. Allt för det lilla kontoret eller stora företag.Kontakta oss för mer info

Kaffemaskin   Vattenmaskiner

Kaffemaskiner för riktigt gott kaffe

Vad är väl en arbetsdag utan möjligheten att göra sig en kopp riktigt gott kaffe? Alla kaffedrickare vet hur viktigt det är att ha kaffet lättillgängligt under arbetsdagen. Med vårt utbud av kaffemaskiner behöver ni aldrig vänta länge på nästa rykande kopp! Vi förser små och stora företag i Gislaved, Anderstorp och Gnosjö med högkvalitativa kaffemaskiner för att ni ska vara på alerten och få ut det bästa av er arbetsdag! Genom att erbjuda gratis kaffe till era anställda ser ni till att öka trivsamheten och produktiviteten på företaget. Hos oss hittar ni stilrena och effektiva kaffebryggare i olika prisklasser som är enkla att använda och tillreda kaffet på kort tid.

Den rätta kaffebryggaren för din arbetsplats

Letar du efter den ultimata kaffebryggaren för din arbetsplats? Då har vi något för dig! Vi säljer kaffebryggare och tillbehör från välkända märken som Moccamaster, Bosch, Coffee Queen och Melitta. Kontakta oss om du vill veta mer om de kaffemaskiner vi erbjuder så ser vi till att du och dina anställda kan njuta av den rika smaken av riktigt gott kaffe varje dag!