Well

Vi älskar emballage! Vi har lång erfarenhet och kunskap om vad som går att göra.


Fråga oss! Tillsammans så reder vi ut begreppen och kommer fram till vad som passa er bäst.Med rätt modeller och kvalitet blir produkter praktiskt förpackade och bäst skyddade. Ett snyggt säljande tryck kan vara informativt och varumärkes uppbyggande. Förutom helt kundanpassade emballage så har vi ett proppfullt lager med standardlådor. De kan man också köpa med eget tryck! FEFCO är standardiserade konstruktioner med bilder som gör det lättare att förstå funktioner på olika modeller (se nedan). Med egen klipputrustning konverterar vi med snabbhet olika sorters ark som oftast används som mellanlägg i olika emballagelösningar.

Kantskydd med andra mått än standard och klippta wellark i valfri storlek upp till 1300x1300mm,  levereras på 1-2 dgr - Begär offert

Vi förser er med högkvalitativt emballage

Kantskydd  Wellkartong  Wellrulle  Kartong

Klicka här för att komma till Wellemballage

Att använda sig av högkvalitativt emballage är a och o för att säkerställa att era produkter kommer fram säkert och oskadat skick. Vi har över 25 års erfarenhet av att förse framförallt producerande industri i Gislaved, Värnamo, Hillerstorp, Anderstorp och Gnosjö med emballage för förpackning. Hos oss hittar ni allt som behövs vid packbordet, så som kartong, wellcontainer, plastprodukter och plastband. Vi klipper och sågar i wellpapp, kantskydd och pappbobiner och anpassar ert emballage efter era behov och önskemål.

Wellcontainer

Wellcontainer är ett utmärkt val för att transportera olika slags produkter, från livsmedel och drycker till elektronik och möbler. Med vågformade mellanrum får wellpappenen ultimat dämpningseffekt som skyddar era produkter från stötar och slag under transporten.

Kartong

Kartong är ett slitstarkt och hållbart material för förpackning och en perfekt marknadsföringsplattform för ditt varumärke. Våra kartonger är tillverkade av högkvalitativt papper och finns i olika former och storlekar. Kontakta oss när ni är i behov av wellcontainer, kartong och annat emballagematerial så ser vi till att ni har det ni behöver i rätt tid!

FEFCO Code