Kontoret

Som lokal leverantör av allt inom kontorsmaterial har vi ett nära samarbete med alla våra kunder. I vår butik i Gnosjö hittar du allt du behöver och det vi inte har i lager beställer vi hem med kort leveranstid. Vi får din arbetsplats att fungera smidigt och du får alltid tillgång till nya och attraktiva erbjudanden.

 

Kunderna väljer vilken inköpskanal som passar bäst, antingen ett besök i butiken, ett telefonsamtal eller mejl – eller en beställning i webshopen och vår e-handel.

– Här möter vi till stor del den nya generationen.

”Tack vare samlade inköp via Sveriges största kontorsvarukedja RKV kan vi hålla mycket konkurrenskraftiga priser”   

                                 

Organisera

Det papperslösa kontoret finns inte än, även om mycket har ändrats i hur vi arbetar idag. Hos oss hittar du allt du behöver för att organisera ditt arbete. Både för att få ordning på papper och arkiv men också för att ha koll på det dagliga flödet med hjälp av kalendrar osv. 

Utrusta

Vem kan jobba utan kaffe? Eller skrivare, kopiatorer och andra kontorsmaskiner. Vi utrustar ditt kontor och hjälper dig att se till att allt alltid är välfyllt och inte tar slut.  

Kontakta Anders Melkersson för mer information!

http://www.vestboemb.se/sv/kontakt/

 

Samarbete med Coffee House, hyr eller köp din kaffemaskin.

Vi kan erbjuda både stora och små kaffemaskiner, toppmoderna Espressobryggare eller vattenmaskiner. Allt för det lilla kontoret eller stora företag.