Om oss

Vestbo Emballage förser framförallt producerande industri med emballagematerial för förpackning, samt övriga kontorsvaror. Vi är en helhetsleverantör med stark lokal anknytning, som känner våra kunder och kan deras behov. Vi ingår numera i RKV, Sveriges största privatägda kontorsvarukedja, vilket ger oss många fördelar och framförallt ett bredare sortiment med konkurrenskraftiga priser, som i slutändan kommer våra kunder tillgodo. Vi är även certifierade enligt FR2000.

"För att lyckas i den här branschen krävs inte bara eget engagemang. Jag har förmånen att arbeta med duktiga leverantörer och jag vill också betona att vår personal gör ett fantastiskt arbete. De vårdar verkligen vårt varumärke på bästa möjliga sätt!" 
Hans Sandqvist, VD

 

 

Är du intresserad av besök från någon av våra trevliga säljare och håller till i t ex Ljungsarp/Tranemo/Dalstorp/Limmared eller Ulricehamn så slå en signal så skickar vi Jonathan, Anders eller Henrik till just dig. Kanske finns du i Vaggeryd/Burseryd då kommer dom dit och hälsar på!

Så tveka inte att kontakta oss!

Snabba leveranser och personlig service

Industrin i Gnosjöregionen går för högvarv och Vestbo Emballage ser till att kunderna får sina förnödenheter redan samma dag som ordern läggs.

 

 

– Vi har ökat vår omsättning med 25 procent under pandemin och för att fortsätta att hålla vår höga nivå med snabba leveranser har vi ökat upp från två till tre man på lagret, berättar Angela Nydén Sandqvist.

Att kunder inom Gnosjöregionen kan få sin leverans av förbrukningsvaror fraktfritt och redan samma dag, om ordern läggs på morgonen, gör Vestbo Emballage unika. Totalt tolv bilar från det lokala transportbolaget Gnosjö Trafik lämnar lagret varje dag. Och på lagret ligger mellan 6 000 och 7 000 produkter, de flesta standard men också en hel del specialprodukter, framför allt emballage med tryck som man lagerhåller åt kund för avrop.

 

Företag i Gnosjöregionen som lägger en beställning hos Vestbo Emballage på morgonen har sina varor samma dag. 

 

Janne Rasmussen, Dick Larsson och Claes Malm plockar ordrarna på lagret i Gnosjö.

 

Tillgänglighet och personlig kontakt

 

– Många kunder har hört av sig och varit tacksamma för att vi kört på som vanligt under pandemin, med samma öppettider och många leveranser som innan. Tillgängligheten och den personliga kontakten är viktig, förklarar Angela.

Och just den personliga kontakten värdesätts högt av kunderna. Även om man kan lägga sin beställning via mejl eller e-handel så är det många som väljer att ringa in sin order – eller att besöka butiken.

På förpackningssidan har man sett en ökad efterfrågan både inom well- och plastemballage.

– Men vi har blivit bredare och löser allt till kunden idag.

Att hitta en bra lösning för kunden och att lösa kundens problem är vår uppgift, konstaterar Angela.

 

Den personliga kundkontakten är viktig för Vestbo Emballage. Peder Reich ser till att kunden har allt som behövs runt packbordet.

 

Säkerställda leveranser

 

Hon imponeras av ”Gnosjöandan” som blivit extra tydlig under pandemin, där regionens industrier ställt om och hittat nya vägar framåt.

– Här har också våra säljare varit redo och tillgängliga med de flexibla omställningar som industrin har behövt, säger Angela.

Och på inköpssidan har Vestbo Emballage jobbat extra hårt för att matcha globala utmaningar inom materialförsörjning.

– Vi har trygga leverantörer som säkerställer våra leveranser i hög grad – och våra inköpare hittar bra lösningar.

 

Produkter inom ergonomi och hälsa efterfrågas av många företag, berättar Catharina Olofsson och Angela Nydén Sandqvist.

 

Foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se och Vestbo Emballage