Om oss

Vestbo Emballage förser framförallt producerande industri med emballagematerial för förpackning, samt övriga kontorsvaror. Vi är en helhetsleverantör med stark lokal anknytning, som känner våra kunder och kan deras behov. Vi ingår numera i RKV, Sveriges största privatägda kontorsvarukedja, vilket ger oss många fördelar och framförallt ett bredare sortiment med konkurrenskraftiga priser, som i slutändan kommer våra kunder tillgodo. Vi är även certifierade enligt FR2000.

"För att lyckas i den här branschen krävs inte bara eget engagemang. Jag har förmånen att arbeta med duktiga leverantörer och jag vill också betona att vår personal gör ett fantastiskt arbete. De vårdar verkligen vårt varumärke på bästa möjliga sätt!" 
Hans Sandqvist, VD

 

 

 

Ett växande team hos Vestbo Emballage, fr v: Gottfrid Bolin, Anders Melkersson, Hans Sandqvist, Henrik Svenningsson och Jonathan Claar

 

Är du intresserad av besök från någon av våra trevliga säljare och håller till i t ex Ljungsarp/Tranemo/Dalstorp/Limmared eller Ulricehamn så slå en signal så skickar vi Gottfrid till just dig. Finns du i Vaggeryd eller Burseryd så kommer gärna Jonathan och hälsar på!

 

 

 

 

GDPR